18 March 2013

ADA TAK KADANG-KADANG RASA NAK TAMPAR ORANGGGG.....

HE HE HE.... apalah punya status....
I memang jenis suka cakap terus terang....Bila umur semakin meningkat nih kadang mood turun naik... I pulak memang jenis brutal jer....Bagi semua makhluk Allah di dunia ni ada kelebihan dan kekurangan...Mungkin kekurangan sahabat kita merupakan kelebihan kita dan kekurangan kita adalah kelebihan sahabat kita.... so adil lah . Allah jadikan kita ni sama sahaja, sekarang kita kaya esok-esok tak tahu pula, sekarang kita susah , esok-esok Allah beri kita nikmat melimpah ruah ( semoga semuanya elok2 belaka sekarang dan di masa akan datang untuk I sekeluarga )

Marilah kita  sentiasalah berkasih sayang sesama makhluk Allah nihhh...tapi kadang2 perbuatan yang membuat kita terasa hati, ( tidak melibatkan I pun.... cuma berlaku di depan mata )....mengaibkan sesama rakan, mengadu domba , bossy....) Buang-buanglah sikap tuh....tuan punya badan tak tahu, tapi Allah tahu...." Tu yang kadang rasa macam nak tampar orang hu hu... " Sabar Kak Meha istighfar banyak2....

Yang pasti tak pernah tampar orangggg....Cuma nak menggambarkan betapa rasa geram dengan sikap makhluk Allah yang sering lupa bahawa Allah berkuasa makhluk tidak berkuasa....1 comment: